Kermis

Kermis, ik ben daar al van jongs af aan gek op, dan zie je transporten binnen rijden in je stad en dan is het al een beetje kermis, want de opbouw is ook al vaak een feest om naar te kijken als liefhebber. Sinds mijn 13e levensjaar (1998) ben ik begonnen met foto’s maken van kermisattracties, en hielp ik vaak mee met opbouwen en afbreken van attracties, en was ik toen lid van het online discussieforum Themepark/Kermisclub en was mijn nickname KMGfreakMichel. Sinds 2018 ben ik ook content creator op Youtube met Kermis On Tour, de pagina die ik al sinds 2013 beheer op Facebook. En dat is ook wel mijn trots.

Wil je meer over mijn kermishobby weten? Dan raad ik je aan om dit interview van Zwieren & Zwaaien te gaan kijken. Dit interview is opgenomen op de grootste kermis van de Benelux de Tilburgse Kermis, en opgenomen in het rad van Hinzen – Hendriks Sky Vision en is gebouwd bij Mondial Rides Heerenveen.
Dit is de KMG Move-it 32 die toen op de reis was onder De Poorter uit Amsterdam, mijn favoriete attractie van vroeger. Deze foto heb ik gemaakt op de Zomerkermis Groningen jaar 2000.
Dit is mijn Youtubekanaal Kermis On Tour. Veel kijkplezier! Camera & Montage is van mijn hand.
Wordt abonnee, en mis geen enkele reportage van mijn kermishobby.
Tilburgse kermis 2005.
Meikermis Groningen 2005.
Artikel over KMG. KMG behoort tot mijn favoriete fabrikanten.
Anouk de Pater neemt je met Vakkanjers mee, naar wat er allemaal bij komt kijken om kermisattracties te gaan bouwen. En dit is tegelijk, een kijkje in de keuken van KMG te Neede.
Een oude reportage van De Volkskrant uit 2006.